Χαρακτηριστικά της EuroPYM Mastercard

Εντός του ΕΟΧ (Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου), η προπληρωμένη EuroPYM MasterCard μπορεί να φορτωθεί μέχρι το ποσό των €10.000, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε από τα 36 εκατομμύρια καταστήματα παγκοσμίως (και διαδικτυακά) στα οποία η MasterCard γίνεται αποδεκτή. Η προπληρωμένη EuroPYM MasterCard είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση αντί της χρήσης μετρητών και των πλέον ξεπερασμένων επιταγών, και προτιμάται περισσότερο από τις κάρτες καταστημάτων ή τα κουπόνια.

Peer 2 Peer

Η κάρτα EuroPYM σας επιτρέπει να εκτελείτε Peer 2 Peer μεταφορές χωρίς ταλαιπωρία. Μεταβείτε στην επιφάνεια εργασίας ή το κινητό σας για να απολαύσετε αυτόν τον εύκολο τρόπο πληρωμής κάποιου φίλου σας ή κάποιου μέλους της οικογένειάς σας. (1)(5)

Πρόγραμμα Ανταμοιβών

Το πρόγραμμα ανταμοιβών μας συνδυάζεται με τη δέσμευσή μας να αναπαράγουμε την τυπική οικονομική εμπειρία και να προσφέρουμε στους πελάτες μας ανταμοιβές αφοσίωσης. (3)(5)(6)

Άμεση Κατάθεση

Όταν λαμβάνετε άμεσες καταθέσεις, αυτές εμφανίζονται δύο ημέρες γρηγορότερα από τον συνηθισμένο χρόνο αναμονής της τράπεζας. Ακολουθήστε και εσείς την νέα τάση και απολαύστε ταχύτερες καταθέσεις. (4)

Προσκαλέστε Φίλους

Με το EuroPYM, μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους και την οικογένειά σας να συμμετάσχουν στην νέα τάση και να βιώσουν την οικονομική απλότητα. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείτε να το συστήσετε στους φίλους σας ώστε να βελτιώσετε την οικονομική τους εμπειρία. (3)(5)(6)

Εικονικά και Φυσικά

Η EuroPYM εκδίδει για εσάς μια εικονική και μια φυσική κάρτα, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε πώς να ξοδέψετε τα χρήματά σας. Μπορείτε να τα καταθέτετε και να πραγματοποιείτε συναλλαγές με τις εικονικές κάρτες σας, όπως ακριβώς μπορείτε με τη φυσική σας κάρτα. (2)(4)

Κάρτα Υψηλού Ορίου Υπολοίπου

Σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή, έχετε ένα όριο κατάθεσης έως €10.000 στην κάρτα σας. Η κάρτα EuroPYM σας επιτρέπει να απολαμβάνετε υψηλά όρια φόρτωσης, ενώ παράλληλα σας προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες.

Η προπληρωμένη EuroPYM MasterCard εκδίδεται από την Prepaid Financial Services Limited με βάση την άδεια χρήσης της MasterCard International Incorporated. Η Prepaid Financial Services Limited ρυθμίζεται και είναι εξουσιοδοτημένη από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Δεοντολογίας, ως Φορέας Ηλεκτρονικού Χρήματος, με αριθμό καταχώρισης 900036. Καταχωρημένο γραφείο: Πέμπτος Όροφος, Langham House, 302-308 Regent Street, London, W1B 3AT. Αριθμός Εγγραφής Εταιρείας: 06337638

(7) Αποκλεισμός σε - 5542 Αυτοματοποιημένη παροχή καυσίμου - 4784 Τέλη και χρέωση γέφυρας

Το App Store είναι ένα σήμα υπηρεσίας της Apple Inc. Το Google Play είναι ένα εμπορικό σήμα της Google Inc.

Το EuroPYM είναι ένα προϊόν της Axiom Prepaid Holdings London LTD

+302111984789

Πνευματικά Δικαιώματα της EuroPYM © 2020

  • Facebook