Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι η Προπληρωμένη EuroPYM Mastercard;


Η EuroPYM συνεργάστηκε με τη MasterCard για να προσθέσει ένα νέο επίπεδο ευκολίας στην εμπειρία EuroPYM. Η κάρτα είναι διαθέσιμη σε επιχειρήσεις και εργαζομένους, προσφέροντας πολύτιμη ευκολία με τη χρήση των λύσεων μας για κινητές συσκευές και τη λύση Desktop.
Η Προπληρωμένη EuroPYM Mastercard είναι μια Πιστωτική Κάρτα;


Όχι, αντλεί από το υπόλοιπο που έχετε στη διάθεσή σας τη δεδομένη στιγμή στην Προπληρωμένη EuroPYM Mastercard σας.
Μπορώ να χρησιμοποιήσω την Προπληρωμένη EuroPYM Mastercard για να ενοικιάσω ένα αυτοκίνητο, να πληρώσω ένα ξενοδοχείο ή να κλείσω ένα αεροπορικό εισιτήριο;


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας για να κάνετε όλα τα παραπάνω! Αλλά να θυμάστε, οι περισσότερες από αυτές τις συναλλαγές θα οδηγήσουν σε μια "Κράτηση" στο υπόλοιπό σας. Αυτές οι εταιρείες κρατούν συνήθως ένα ποσό πολύ μεγαλύτερο από το πραγματικό κόστος της ενοικίασης, του εισιτηρίου ή του δωματίου για να καλύψουν τις πιθανές δαπάνες. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν θα έχετε πρόσβαση στο κεφάλαιο υπό κράτηση μέχρι να ολοκληρωθεί η τελική συναλλαγή στο λογαριασμό σας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με αυτές τις εταιρείες σχετικά με τις λεπτομέρειες της πολιτικής τους. Πληρωμή σε αυτόματο πωλητή σε πρατήριο καυσίμου – Έως €100.00 Παρακράτηση Φιλοδωρήματος – έως και 20% Ξενοδοχεία – έως και 15% Κράτηση Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα – έως και 15% Κράτηση
Ποιες είναι οι δηλώσεις αποποίησης ευθυνών;


(1) Ενδέχεται να ισχύουν οι τυπικές τιμές μηνυμάτων ή δεδομένων. (2) Η πρόσβαση στην εικονική κάρτα βασίζεται στην έγκριση της Προπληρωμένης EuroPYM MasterCard. (3) Αυτή η προαιρετική προσφορά δεν είναι προϊόν ή υπηρεσία της PFS ή της Mastercard και ούτε η PFS ή η Mastercard εγκρίνουν αυτή την προσφορά. (4) Η ταχύτερη πρόσβαση στα κεφάλαια βασίζεται στη σύγκριση της πολιτικής της άμεσης διαθεσιμότητας της EuroPYM έναντι της τυπικής τραπεζικής πρακτικής της δημοσίευσης των κεφαλαίων μόνο μετά τον διακανονισμό. Η Άμεση Κατάθεση και η συντομότερη διαθεσιμότητα των κεφαλαίων υπόκεινται στην υποστήριξη αυτού του χαρακτηριστικού από τον εντολέα που θα πραγματοποιήσει το έμβασμα, καθώς και από το χρονοδιάγραμμα του εμβάσματος του εντολέα. Επικοινωνήστε με τον εντολέα του εμβάσματος για να μάθετε πότε θα ξεκινήσει η άμεση κατάθεση των κεφαλαίων. (5) Αν και αυτό το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό διατίθεται δωρεάν, κάποια άλλα κόστη και έξοδα συναλλαγής, κάποιοι όροι και προϋποθέσεις σχετίζονται με τη χρήση αυτής της Κάρτας. Ανατρέξτε στη Σύμβαση Κατόχου Κάρτας για περισσότερες λεπτομέρειες. (6)Απαιτείται ένα ελάχιστο ποσό άμεσης κατάθεσης €800 ανά φόρτιση
Γιατί ορισμένες συναλλαγές έχουν επισημανθεί ως προεξουσιδοτημένες;


Μερικές φορές οι συναλλαγές σας έχουν εγκριθεί αλλά δεν έχουν ακόμη υποστεί επεξεργασία (Παρακαλούμε ανατρέξτε επίσης στους όρους και τις προϋποθέσεις του κατόχου της κάρτας). Αυτό σημαίνει ότι συμφωνήσατε στην πραγματοποίηση της πληρωμής, αλλά ο έμπορος δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τη συναλλαγή για τη μεταφορά των κεφαλαίων.
Πώς μπορώ να δηλώσω μια διαφωνία σε μια αγορά μέσω του λογαριασμού μου;


Εάν έχετε κάποια διαφωνία με κάποια αγορά (Παρακαλούμε ανατρέξτε επίσης στους όρους και τις προϋποθέσεις του κατόχου της κάρτας) που έχετε πραγματοποιήσει χρησιμοποιώντας την EuroPYM MasterCard σας, είναι καλύτερα να αντιμετωπίσετε τη διαφωνία σας με τον έμπορο που δέχτηκε την κάρτα σας. Εάν βλέπετε μια συναλλαγή στην κάρτα σας την οποία δεν πραγματοποιήσατε ή εάν υπάρχει κάποιο σφάλμα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών αμέσως στο 833.635.6302.
Ποιος είναι ο προτιμώμενος τρόπος αγοράς καυσίμου με την Προπληρωμένη EuroPYM Mastercard μου;


Ο ασφαλέστερος τρόπος είναι να προπληρώσετε τον υπάλληλο του βενζινάδικου για την ποσότητα καυσίμου που επιθυμείτε να αγοράσετε. Αν πληρώσετε σε αυτόματο πωλητή, γενικά θα πραγματοποιηθεί στο υπόλοιπό σας μια "Κράτηση" (€100) για να εξασφαλιστεί ότι έχετε αρκετό υπόλοιπο για να καλύψετε τη συνολική ποσότητα καυσίμου που πρόκειται να αγοράσετε. Η "Κράτηση" (€100) είναι ένα προκαθορισμένο ποσό. Εάν το υπόλοιπο στον EuroPYM λογαριασμό σας δεν επαρκεί για να καλύψει το ποσό "κράτησης", η συναλλαγή σας μπορεί να απορριφθεί. Επιπλέον, δεν θα έχετε πρόσβαση στο κεφάλαιο υπό κράτηση μέχρι να προβληθεί η τελική συναλλαγή στο λογαριασμό σας.
Προσφέρει η Προπληρωμένη EuroPYM Mastercard κάποιο πρόγραμμα ανταμοιβών;


Ναι. Ως κάτοχος κάρτας, μπορείτε να κερδίσετε $20.00 δολάρια για κάθε φίλο που προσκαλείτε (3) (5). Το έχουμε κάνει τόσο απλό που αρκεί οι φίλοι σας να αποδεχθούν την πρόσκλησή σας και μόλις παραγγείλουν την προπληρωμένη κάρτα EuroPYM τους και πραγματοποιήσουν δύο καταθέσεις (8) φόρτισης, η EuroPYM θα πιστώσει στην κάρτα σας $20,00 δολάρια.
Τα στοιχεία επικοινωνίας μου (δηλ. διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου ή e-mail) έχουν αλλάξει. Πώς μπορώ να τα ενημερώσω;


Καλέστε την εξυπηρέτηση πελατών στο 833.635.6302 και ένας υπάλληλος θα χαρεί να σας βοηθήσει. Είναι σημαντικό να διατηρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας ενημερωμένα σε περίπτωση που χρειαστεί να σας ταχυδρομήσουμε μια κάρτα αντικατάστασης (Κόστος €5,00), όπως και τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό σας.

Η προπληρωμένη EuroPYM MasterCard εκδίδεται από την Prepaid Financial Services Limited με βάση την άδεια χρήσης της MasterCard International Incorporated. Η Prepaid Financial Services Limited ρυθμίζεται και είναι εξουσιοδοτημένη από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Δεοντολογίας, ως Φορέας Ηλεκτρονικού Χρήματος, με αριθμό καταχώρισης 900036. Καταχωρημένο γραφείο: Πέμπτος Όροφος, Langham House, 302-308 Regent Street, London, W1B 3AT. Αριθμός Εγγραφής Εταιρείας: 06337638

(7) Αποκλεισμός σε - 5542 Αυτοματοποιημένη παροχή καυσίμου - 4784 Τέλη και χρέωση γέφυρας

Το App Store είναι ένα σήμα υπηρεσίας της Apple Inc. Το Google Play είναι ένα εμπορικό σήμα της Google Inc.

Το EuroPYM είναι ένα προϊόν της Axiom Prepaid Holdings London LTD

+302111984789

Πνευματικά Δικαιώματα της EuroPYM © 2020

  • Facebook