Σχετικά με την EuroPYM

Το EuroPYM γεννήθηκε με έναν απλό στόχο στο μυαλό. για να φέρει την απλότητα πίσω στις προπληρωμένες κάρτες. Αυτή η κάρτα σχεδιάστηκε από το έδαφος μέσα από αμέτρητες ώρες έρευνας χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία για να διασφαλίσουμε ότι θα προσφέρουμε στους καταναλωτές μας λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Είμαστε μια αμερικανική εταιρία συνδεδεμένη με την Fintech, η οποία είναι αφιερωμένη στην παροχή διαισθητικών, ευφυών και φιλικών προς το χρήστη εργαλείων που επιτρέπουν στους ανθρώπους να βιώσουν μια εικονική κάρτα με λίγα ή και καθόλου τέλη. Το EuroPYM αποτελεί μέρος της οικογένειας εταιρειών της Axiom PrePaid Financial, LLC, που είναι αξιόπιστος ηγέτης των προπληρωμένων προϊόντων Visa® & Mastercard®, εξυπηρετώντας μεγάλους χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Η Αποστολή της EuroPYM

Αποστολή μας είναι να εμπνεύσουμε και να ενδυναμώσουμε τους αποδέκτες των προπληρωμένων καρτών μας να πραγματοποιούν με απόλυτη εμπιστοσύνη και αποτελεσματικότητα τις πληρωμές με την επιλογή των εμπόρων. Στόχος μας είναι να κάνουμε τις προπληρωμένες κάρτες διαθέσιμες και προσιτές για όλους χωρίς όλες τις κρυφές χρεώσεις, διευκολύνοντας ταυτόχρονα τις πληρωμές σας μέσω ενός εύχρηστου, εύχρηστου και εύχρηστου δικτύου.

Γνωρίστε τους Ιδρυτές

Steven Foster – Ιδρυτής και Πρόεδρος

Ο Steven Foster είναι συνιδρυτής και Πρόεδρος της Axiom Prepaid Holdings (APH). Με περισσότερα από 20 χρόνια ως εκτελεστικό στέλεχος στις πληρωμές και όντας παγκόσμιος ηγέτης με εμπειρία στον τραπεζικό τομέα, την απόκτηση καρτών, την έκδοση καρτών και την ανάπτυξη λογισμικού, αντιλήφθηκε ότι η Προπληρωμή χρειαζόταν μια αλλαγή.  Το 2017 ίδρυσε την APH  με τον παλιό του φίλο, Steve Urry από το Park City της Utah. Μέσω της φιλίας και της αφοσίωσης τους στο να φέρουν την επανάσταση στον χρηματοπιστωτικό τομέα, η Axiom Prepaid Holdings, και οι πολλαπλοί τομείς τους έχουν δει εκρηκτική ανάπτυξη στην Ευρώπη, τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Steve Urry – Ιδρυτής και Πρόεδρος

Ο Steve Urry είναι συνιδρυτής και Πρόεδρος της Axiom Prepaid Holdings (APH). Με περισσότερα από 40 χρόνια εκτεταμένης εμπειρίας στην οικοδόμηση και διαχείριση πολύ επιτυχημένων επιχειρήσεων, ο Steve έχει ηγηθεί τόσο στρατηγικών όσο και τακτικών πρωτοβουλιών που επιταχύνουν την επίτευξη και παραγωγή εσόδων, έχοντας παράλληλα έντονη επίγνωση των τραπεζικών μηχανισμών. Μαζί με τον φίλο και συνεργάτη του, Steven Foster, έχουν ως όραμα να αλλάξουν το τραπεζικό σύστημα και να δώσουν σε όλους πρόσβαση στις κάρτες και τις πλατφόρμες της Axiom.

Η προπληρωμένη EuroPYM MasterCard εκδίδεται από την Prepaid Financial Services Limited με βάση την άδεια χρήσης της MasterCard International Incorporated. Η Prepaid Financial Services Limited ρυθμίζεται και είναι εξουσιοδοτημένη από την Αρχή Χρηματοοικονομικής Δεοντολογίας, ως Φορέας Ηλεκτρονικού Χρήματος, με αριθμό καταχώρισης 900036. Καταχωρημένο γραφείο: Πέμπτος Όροφος, Langham House, 302-308 Regent Street, London, W1B 3AT. Αριθμός Εγγραφής Εταιρείας: 06337638

(7) Αποκλεισμός σε - 5542 Αυτοματοποιημένη παροχή καυσίμου - 4784 Τέλη και χρέωση γέφυρας

Το App Store είναι ένα σήμα υπηρεσίας της Apple Inc. Το Google Play είναι ένα εμπορικό σήμα της Google Inc.

Το EuroPYM είναι ένα προϊόν της Axiom Prepaid Holdings London LTD

+302111984789

Πνευματικά Δικαιώματα της EuroPYM © 2020

  • Facebook