Κατεβάστε τώρα!

Διατίθεται σε iOS και Android!
Appstore.png
Playstore.png

Ένα ισχυρό Οικονομικό πολυεργαλείο

Απολαύστε τα προνόμια μιας πιστωτικής κάρτας χωρίς προβλήματα και χωρίς χρέη. Είτε διαχειρίζεστε τον προϋπολογισμό του σπιτιού είτε σας αρέσει να ψωνίζετε διαδικτυακά, ανακαλύψτε πώς μια προπληρωμένη EuroPYM MasterCard μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα χρήματά σας. Κάθε προπληρωμένη EuroPYM MasterCard συνοδεύεται από έναν αριθμό ΙΒΑΝ, ο οποίος σας επιτρέπει να φορτώνετε εύκολα την κάρτα από το προσωπικό σας τραπεζικό περιβάλλον, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα τα οικονομικά σας με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε!

Άμεση Κατάθεση

Με μια Προπληρωμένη EuroPYM MasterCard, τα χρήματά σας κατατίθεται απευθείας στην EuroPYM MasterCard σας, χρησιμοποιώντας απλά τα συμπεριλαμβανόμενα ΙΒΑΝ και BIC.(4)(5)

Αγοραστική Δύναμη

Η Προπληρωμένη EuroPYM MasterCard παρέχει εύκολους, βολικούς και ασφαλείς τρόπους για να πληρώσετε οποτεδήποτε και οπουδήποτε η MasterCard γίνεται δεκτή.

Peer 2 Peer

Στείλτε χρήματα σε έναν φίλο ή σε ένα μέλος της οικογένειας χρησιμοποιώντας την δυνατότητα Μεταφοράς P2P εντός της εφαρμογής ή της λύσης desktop EuroPYM.  (1)(3)(5)